Ofte stillede Spørgsmål

Sp: Hvordan kan jeg finde, hvad jeg leder efter på dit websted?

Svar: Hvis du leder efter noget specifikt på kondiskonmd.com, skal du prøve at indtaste dine søgeord i søgefeltet i øverste højre navigeringslinje. Søgefelter er placeret på næsten hver side i vores onlinebutik. Indtast blot navnet på det produkt, du leder efter, eller indtast varenummeret, og klik på ikonet "Søg" til højre. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du leder efter og gerne vil se mange sexede muligheder, kan du prøve at surfe ved at klikke på kategorierne under søgefeltet. Når du klikker på vores hovedkategorier, vises underkategorier under hver sektion. Når du finder et emne, der interesserer dig, skal du klikke på titlen eller billedet af varen for at se dens detaljeringsside. Her finder du flere oplysninger om varen, herunder pris, farve og størrelse.

Sp: Hvordan opretter jeg en konto?

Svar: Brug linket "Tilmeld" øverst på vores hjemmeside.
Så følg simpelthen vejledningen for at fuldføre opsætningen af ​​din konto. Dine oplysninger sælges aldrig til andre firmaer og holdes helt private.

Sp: Er mine personlige oplysninger sikre?

Svar: kondiskonmd.com mener at levere en sikker og sikker shopping oplevelse til alle kunder med strenge og effektive sikkerhedsforanstaltninger på vores hjemmeside. Det er vores politik at ikke sælge eller på anden måde udveksle privat information, f.eks. Dit navn, kreditkortnummer eller adresse til tredjepart. Vi bruger VeriSign SSL til at behandle dine kreditkortoplysninger.

Sp: Accepterer kondiskonmd.com kreditkort og debetkort?

Svar: Vi accepterer Visa, MasterCard, American Express, Discover kreditkort og betalingskort. Vælg hvilken af ​​disse du vil bruge, og indtast derefter kreditkortnummer, udløbsdato og CVV-kode. Indtastning af dine kreditkortoplysninger på vores hjemmeside er helt sikkert. Se venligst vores privatlivspolitik for mere information.

Sp: Hvordan kan jeg vide, at min ordre er blevet placeret?

Svar: Når din ordre er blevet placeret, vil du modtage en ordrebekræftelse via email.

Sp: Vil jeg mailes mit sporingsnummer, når min ordre er sendt ud?

Svar: Ja, du har sendt dit sporingsnummer, når ordren er godkendt til skib, tildelt et sporingsnummer og overdraget til lageret til forsendelse. Bemærk: Selv om din ordre er blevet afsendt og du modtager denne bekræftelse af e-mail, skal du lade op til 48-72 timer for at spore oplysninger for at være tilgængelig.

Sp: Hvordan kan jeg kontrollere status for min ordre?

Svar: Følg linket på din ordrebekræftelsesside, opdateret sporingsnummer eller log ind på din konto for at se den mest opdaterede ordrestatus, eller blot kontakt vores kundeservice. Vi har også live chat kundeservicerepræsentant i forretningstiden fra kl. 9-17. PST-tid mandag-fredag.

Sp: Hvad sker der, hvis jeg ikke fik min pakke, men fedex tracking siger, at den er blevet leveret?

Svar: Kunder skal ringe til vores kundeservice, så vi kan indgive en FedEx-påstand. Det tager normalt 7 til 14 hverdage for FedEx at behandle kravet. Hvis kravet er godkendt, kan kunden enten få fuld refusion eller Forplay kan sende ordren igen med underskrift påkrævet. Hvis kravet ikke er godkendt af FedEx, modtager kunderne halvdelen af ​​købsordringsbeløbet som butikskredit.

Sp: Hvornår vil min ordre ankomme?

Svar: De fleste sko er på lager og sendes inden for 24 timer, leveres inden for 2-10 hverdage. Du modtager en email med sporingsoplysningerne, når din ordre er afsendt. Bemærk, at det kan tage op til 24 til 48 timer til at spore oplysninger, der er tilgængelige fra rederiet.

Sp: Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Svar: Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den er blevet overdraget til vores lager. Det er umuligt at finde en ordre ud af hundreder, der afventer forsendelse.

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du bytte eller returnere varen (hvis det er relevant). Se venligst vores retur / udvekslingspolitik for yderligere information.

Sp: Hvad hvis jeg ikke kan lide den vare jeg købte?

Svar: Hvis du ikke er tilfreds med din artikels passform, er du velkommen til at returnere eller bytte den. Alle returneringer skal indeholde deres originale emballage og tags. Skriv mere information, kontakt os venligst.

Sp: Hvordan laver jeg afkast?

Svar: Hvis du ønsker at returnere, skal du returnere varen (e) med en kopi af fakturaen og returautorisationsformularen. Retur kan sendes til adressen angivet øverst på fakturaen. Se venligst vores retur / udvekslingspolitik for yderligere information.